Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg min vän. Sorg.



Sorg min vän.
Sorg.

Hur kunde det hända?
Hända just dig.

Det var ju du som kämpade.
Det var du som var stark.

Och ändå drabbade det dig.
Ändå får du skulden.

Jag kan inte säga.
\"Jag vet hur det känns\"

För jag har aldrig varit med om det.
Det som just du varit med om.

Sorg min vän.
Sorg.

Kan inte säga
\"Det kommer att bli bra igen\"

För det blir det aldrig.
Det blir aldrig bra.

Inte efter något hemskt.
Man känner det alltid i luften.

Man känner eftersmaken.
Och andas in det hat och den sorgen.

Men jag ska göra allt.
Allt jag kan för dig.

Sorg min vän.
Sorg.

Jag ska hjälpa dig.
Så gott jag kan.

Älskar dig min vän.
Älskar dig.







Övriga genrer av Josse
Läst 640 gånger
Publicerad 2006-04-12 12:14



Bookmark and Share


  Missi VIP
Mycket rörande. Jag har själv en vän som har det riktigt svårt just nu.
Läs gärna Ge inte upp, vännen. Det är min dikt till henne. Till alla som mår dåligt.
2006-04-20

  josefina
Vacker, valdigt vacker!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse