Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatik

Det är dramatiken i livet,

som gör livet värt att leva.




Övriga genrer av Josse
Läst 443 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-13 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse