Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-02-02


Jag är på Rea

 

 

75 :-

 

 

REA

 

 

 

Skyltar med röd neon
Här är i högen
Ligger jag och skräper
Som ett slit och släng plagg
Du ändå inte ville ha!

 

 

Lägger mina kort på bordet!
Allt ska bort!

 

 

Kom välj mig...
Ta mig hem
Till dig

 

 

Lägg mig överst i byrolådan
Högst på hyllan
Häng mig bredvid favoritjackan
På kroken i hallen


 

 

Snälla...
Ge mig bara din hud
Att andas på!

 

 

Behåll din fåfänga
Jag hoppas du redan nu
Tänker på vad du ska ha på dig!
När jag är på dig
Och tillsammans
Oavsett pris

 

Matchar perfekt!

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-02 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag rear ut min själ" (bob hund)

Kära Karolina
Du betingar det högsta pris som någonsin betalats: Jesu blod!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP