Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Dropptransfusionerna

 

 

Fånga upp varje ljusdroppe

tilldela sen ditt ljusstänk för vinden

finn din andlighet och sprid ditt ljus

 

dripp som dropp

snart är droppar till hav av mänsklig värme

kärlekens ljuslåga brinner

 

ingenting är omöjligt om du bara tror

för ljusa energier inriktar sina helande krafter

till hela Skapelsen

 

droppen dripp som droppen drapp

speglar oceaner av ljus

så finn din andlighet och sprid ditt ljus

 

valfri är din tro

bara du förmedlar skimret

från ljus till ljus

 

 

mörka boningar kan nås

av ljusa och kärleksfulla bombarderingar

vinnaren är alltid kärleksljuset

 

© Ann-Britt Berglund

5 februari 2014

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 380 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-05 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-10

  Anya VIP
Vacker optimism.
2014-02-08

  Lärling
Mycket vackert!
2014-02-06

  anits VIP
Så vackert skrivet
2014-02-05

    Birgersdotter VIP
Vackert
2014-02-05

  Maria Sundelin VIP
Jag bidrar med bärnstensskimrande ljus
Kramar
2014-02-05

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild!

Fint om alla droppar av kärlek o värme kan bilda ett gemensamt Kärlekshav!!!

Gillar också denna layout!
2014-02-05

  Chawa VIP
Små små ljusdroppar blir snart till ett kärlekshav av mänsklig värme om vi alla hjälps åt! Fint budskap!
2014-02-05

  soligajag_1 VIP
Så vackert och ljuset berör oss in i det innersta rummet!!!

Känner tron strömma in i alla ådror utav din härliga poesi!!
2014-02-05

  Lars Hedlin
Så fint ;)
2014-02-05

  Nina.H
Hoppfullt och vackert skimrar ditt ljus!
2014-02-05

  Lindha W Gustavsson
Tänkvärt uttryckt med målande ord!
2014-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Livgivande text...bra skrivet!
2014-02-05

    ej medlem längre
Så vackert diktat om ljuset som är livsviktigt för att överleva.
Och "inget är omöjligt om du bara tror"
mycket inspirerande ord!
2014-02-05

  louisegirl
Så sant!
Mycket vackert skrivit!
2014-02-05

  Lena Själsöga Keijser
vackerljusgivans insikt
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren