Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren


Naturens toner

 

 

Jojken hörs vida omkring

studsar mot fjällens stup

 

störtdyker ned i jokken

fjällöringen saktar av

 

fjällbruden böjer huvudet

örnen seglar i ljudsvallet

 

renhjorden springer

regnbågen skimrar

 

dalens myrar dallrar

naturen uppmärksammar

 

stämmer in i hyllningen

till vår moderliga moder jord

 

© Ann-Britt Berglund

8 januari 2014

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-08 12:48



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vackert foto!

Fin hyllning till den härliga fjällnaturen! Man riktigt hör jojken studsa mellan fjällbranterna...!
2014-02-09

  Lindha W Gustavsson
Ps. Ett vackert passande foto till.
2014-02-09

  Lindha W Gustavsson
Den var mycket målande!
2014-02-09

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
Passande dikt till den vackra bilden...
2014-02-09

    ej medlem längre
Fint diktat!
2014-02-09

  anits VIP
Så fint skaldat om naturen
och dess toner.
2014-02-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju så att
t o m vatten tar
till sig musik och
strålar bättre
och vackrare
av det! Enligt
forskare!


2014-02-08

  Änglaögon
Fint om naturens under.
2014-02-08

  Maria Sundelin VIP
Fint fångat om naturen.
Kramar
2014-02-08

  louisegirl
Mycket vackert skrivit!
Ljuvlig bild!

2014-02-08

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert

andas in
bilderna
flyger fri
2014-02-08

    ej medlem längre
Fint diktat från den norrländska naturen.
2014-02-08

    ej medlem längre

vacker och bildrik ..
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren