Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Getsemaneiansk blues i tanka-form


Innan oliverna skördats

 

Hoppet som skyddar
riket inom från världen -
en trasig busskur

Demarkationslinjen drogs
av ofullgångna visum

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Almagrundet
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet