Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man, män, han














du hittar
bland mina flisor
det mjukaste av ull


och kring detta ska jag alltid drömma

du bäddar
i idiotin
stramar åt

svarta spöken
håller fast ett norrsken

för att jag ska se


ett sprucket liv
kan du laga
med en kyss



och kring detta
ska jag alltid drömma






Fri vers av lyckeli
Läst 702 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2014-02-14 11:07



Bookmark and Share


  limerick
Hoppas du fortsätter skriva dina underbara texter här.
2015-03-09

  frantic
fy fan..
va bra du är

jag har varit borta ett tag
hit och dit

nu tillbaka
kanske

glad att du finns
känns som en
skön återkomst

minns svagt den första
ordväxlingen
men det var förknippat
med starka minnen

tror jag
hur som
din text är sparsam
varje ord är bevingat
bär sig självt

kring detta
ska jag alltid drömma




2014-08-22

  Connie
Så vackert!
2014-08-08

  erkki
Fin stämning i den här. Längtansfull men lite ensam på något sätt. Du kombinerar lite kärleksmagi med en känsla av ouppnåelighet. Bravo!
2014-04-24

    ej medlem längre
skitbra: "du bäddar i idiotin". skarp. gott.
2014-02-26

  Ola Rydberg
otroligt vackert effektfullt
med norrskenspartiet
2014-02-15

  Ponkla
Vackert skrivet!
2014-02-15

  Per "Läsaren" Sörqvist
mycket vackert!
2014-02-15

  Maria Sundelin VIP
Ja fortsätt drömma
2014-02-14

  Silverstripe

fin

Bokmärker
2014-02-14

    ej medlem längre
Vacker!
2014-02-14

  Fredric
allt så enkelt, så klart...
hatten av
2014-02-14

  Fredrik Klang
Håller med Niclas.
ett spruckit liv
kan du laga
med en kyss
Så innerligt vackra rader. Fantastiskt flyt genom orden.
Stående ovation!!
2014-02-14

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2014-02-14

  Gisela Nordell
poesi!
2014-02-14

  Niclas Petersson VIP
"ett sprucket liv
kan du laga
med en kyss "
Precis så.
Vackert.
Gillar.
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli