Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lästips: "I shall wear midnight" av Pratchett (fjärde boken om Tiffany Aching)


En riddare?

det är en märklig rustning
han tar på sig
men med åren har det blivit en vana,
en källa till mening

att hålla balansen
– kampens hetta och hjärtats ro
för att kraften ska flöda
genom honom
utan att skada

för det är sårbarhetens sköld han bär,
medlidandets svärd han svingar
och det är genom hans svaghet
som kraften förmedlas




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-15 09:50



Bookmark and Share


  wildah
Så fint och jag tror många gör som du, stiger in i en slags rustning eller proffsrock av något slag.
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)