Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Gissa vem där?

 

Om jag tar mina händer om dina ögon
Och bakom din rygg viskar: Gissa vem?
Skulle du kunna känna mina fingeravtryck
På din kropp
Innan de ens hunnit röra dig
Här...och där?

 

Om jag säger att nu kan du öppna dina vackra ögon
Skulle du kunna läsa mina livslinjer?
Varje sida av mig
Utantill
...
Bokstavera mitt namn
Trycka orden hårt mot din famn
Klä dig naken
Bak och fram
För mig...


Jag vill ha din doft
På mina
lakan
Varje morgon
Känna hur du lever
I mina dagdrömmar

Som slår in varje kväll
När jag kommer hem
Till dig
Till mig...
Gissa vem?


Om jag placerar mina läppar först på din nacke
Ja, precis där du föreställer dig...
Sedan kittlar dig
Här...och där
Fastän jag vet att du inte är kittlig
Men jag tror att din själ är
Längs din ryggrad
Upp och ner
Precis där du ber
"Snälla fortsätt"
Säg mig är jag på rätt spår när du ler?
För att äntligen få veta exakt
Var dina känslor binds samman...
Kommer jag att hitta den röda tråden?

 

 

Till dina hjärtslag

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-25 11:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sensuellt!
2014-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar sensuell text att fantisera om.
2014-02-25

  Tess74
Vackert erotiskt
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP