Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oNt

 

 

 

 

Jo, jag vet vad det vill säga att leva i smärta

att ha dagar för svåra att levas

jag vet hur hårt regnet kan falla

och hur svårligen snö kan drevas

 

jag har vakat dit våren burit sin värma

sett hur knoppningen brustit rakt ut

ändock har jag undrat och levt med detta

när ska smärtat slutligen ta slut

 

varm under täcket i mitten av en dag

vill inte stiga mot kyla

 vem har sånger som skapar en bro

emot detta som ständigen yla

 

en bro, en tanke, en mening ett liv

kanske färger mot gråmulen sky

väntar var dag att hela att mätta

detta monster var dag ny

 

giv av dig själv, en sjö, ett möte

detta livet har så mycket att tala

låt mig få sova en endaste natt

inget mera , bara detta jag ber om bara.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-01 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jordesången är innerlig djupristanont och samtidigt högahöjdervacker.
2014-03-08

  Lena Själsöga Keijser
så är det

och du skriver smärtan med din vackra stämma
2014-03-03

  walborg
Känslomättat och väl formulerat
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP