Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga öppna sår

Det river inte
Bultar sparkar och slår
Inget nattsvart mörker
Rakblad pulver och kakel

Det är mer som våren
som inte kommer
sjunker blundar och saknar
Det är mer som fadern
som aldrig ringer




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-03-20 10:00



Bookmark and Share


  stannar kvar
En svart seg ångest att sitta fast i.... starka ord =)
2006-03-25

  IQ
starkt, men vad handlar den om?
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson