Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På G

 

 

Du har din beundrare

Lindad runt ditt lillfinger

Lite varstans 

I varje stad inombords

Helt kompasslöst

Rakt framför din näsa

 

 

 

 

Men Du vill ändå ha nåt mera

Än dit pilen i kartan pekar  

Och du hoppas att den rätta

Ska komma att ändra din världsbild

För du är inte den som tror att gräset är grönare på 

Andra sidan

 

 

 

 

Men vem vet...

Om du någonsin vågar ge dig in i leken igen

För att Låta hjärtat tåla

 

 

 

 Jag undrar

Fingrar du också på andetag

I din mobil?

 Lutar dina bokstäver också

Flera grader

Åt sidan 

Där det står skrivet i stjärnorna

 

 

 

 

Finns

 Mitt namn på din tunga...?

 

 

 

 

M?

M...m...m

 

Är du

Är jag

 

 

 

 

 

Är vi...

På G?

 

 

 

 

 

 Säg det högt och tydligt...

Har vi något på G?

För har Våra hjärtan sagt A

Får vi också säga B

 

 

 

 

Bollen är rullad

Frågan är bara...

 

 

 

På vems sida?

 

 

 

 

 

Den ligger...

Och väntar på en kick...

 

 

 

 

Att gå i mål




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-14 20:12



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"Men Du vill ändå ha nåt mera", för vad finns runt nästa korsning? Vår nyfikenhet leder oss mot något nytt.
2014-03-15

    ej medlem längre
Spännande och originell, full av hopp och lustfylld längtan
2014-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande och originell text med oväntade vändningar!
2014-03-14

    ej medlem längre
Snyggt!Go for It girl!
2014-03-14

  Hans Christian
Kanonbra grafiskt sätt och ett jättefint slut.
2014-03-14

  Tess74
Den är så bra!! Övertygad om att ditt namn ligger på den tungan och bara väntar
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP