Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med segerhuvan runt halsen

 

Jag kan utan problem
skildra alla de icke-färger
som min egen framtid målar upp

Men jag förmår inte beskriva
den hand
som utsträckt ur ett nyöppnat sköte
slemmigt greppar om en smartphone
för en ivrig selfie
på ett nyss utpoppat huvud
när jag tänker
på det som väntar runt hörnet
vilket alla med glittrande ögon
just nu målar in sig i

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-15 00:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
väckandeord
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet