Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imse vimse spindel

Imse vimse spindel
med hakar i min hud
spinner hårda remmar
och skriker höga ljud

Imse vimse spindel
med ögon utav plast
synar mina former
och binder kroppen fast

Imse vimse spindel
fixerad vid min själ
gissar sig till svaret
men döljer frågan väl

Imse vimse spindel
med mänsklig exteriör
pillar och justerar
jag hoppas att han dör




Fri vers (Fri form) av Ling
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-15 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ling