Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föds med mig

jag kan inte leva med saknaden
efter allt jag vet att du kan vara
du ger mig ett smulspår,
vänder mig ryggen
och går




Fri vers (Fri form) av Ling
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-20 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ling