Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkaren

jag berättar om ett
kognitivt klister
sitter fast i animationen
alldeles för långsam
för den här dimensionen

han frågar
om jag kanske inte vill ta ansvar över mitt liv?
det kanske är undermedvetet?

jag svarar inte
bevisar med mitt blod att jag inte är galen
att jag vill må bra även om livet kan nå mig

försök kbt:a bort grav vitaminbrist




Fri vers (Fri form) av Ling
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ling