Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans ansikte

jag står mellan honom och hans ansikte
som en inbrottstjuv
ute efter den värdefulla smärtan
han satt årtal av lås på
jag är hög på jakten att sätta den fri
och tills dess
inlåst här
ensam




Fri vers (Fri form) av Ling
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ling