Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt liv.

Alla drömmer vi om ett evigt liv.
Ett liv av skratt och glädje.
Utan stress och problem.

Alla drömmer vi om att få vara friska.
Att leva loppan och bara ta det lungt.
Göra det vi själv tycker om,
och inte som alla andra vill.

Men för att komma dit,
så måste man kämpa.
För att nå hela vägen,
måste man vara aktiv.
Och göra sånt,
som man egentligen kanske inte vill.

Men till slut,
om vi bara tror på oss själva.
Tror att vi kan fixa det.
Och gör allt för att det ska bli så.
Och med ett sådant självförtroende,
kan du komma jävligt långt.






Övriga genrer av Josse
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-03-25 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse
Josse