Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siempre y cuando

 

varje morgon
när jag vaknat
vek du hundöron på mina fotspår
för att finna vingpennornas genväg
mellan min tumme och ditt pekfinger

varje kväll
när du somnat
fäste jag tvättlinor mellan två lok
och hängde upp alla de små sotflaken
som blev överfyllda ark när huset tystnat


vår dagliga rutin
var dagens mitt
i väntan på en frosthöljd minut
som äntligen gjorde oss blinda igen



 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 23:38



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
det här är så bra så jag tappar andan. en text som får mig att hoppa till direkt och utbrista: "wow! vilken rad! vilken formulering! bäst!" och den upprepa detta genom varje strof för att avsluta med: "shit. allt var bäst." då finns bara en sak kvar. bokmärkning.
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet