Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Phu sa Phu, Puuuuh, sa Ior

 

 

Förutom tid

hur kan  vilja förändras

våga hoppa på och se 

rälsen ändas

våga vika av eller bara fortsätta

rakt fram våga vilja rämnas

hitta tiden till vad den vill

 

 

jo jag vågar,

 

jag hör det i telefonen hur din röst

Oändlig mjukvarm tröst,

 

Att du vill.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 21:02



Bookmark and Share


  walborg
Fint att läsa
2014-03-27

  Lindalou
Hoppingivande fina små ord.
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP