Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs den 23/8


Hör av dig innan

Nu har jag inte hört din röst på ett tag
och du skriver inte ens till mig.
Så hur ska jag kunna tro att jag betyder ALLT för dig?
eller att du kommer sakna mig?

Imorgon åker du,säkert utan att höra av dig
eller ta ett farväl.
Men om du går så,kommer mitt hjärta såras
och mina tårar att bildas.

Men du kanske inte klarar av att ta farväl
jag vet faktiskt inte.
Men jag vet,att om du ringer och säger några
sista ord så kommer jag att gråta.

Att bara vet att jag aldrig kommer få höra din vackra röst
mer får mitt hjärta att brinna.
Eller att vi aldrig mer komemr kunna ringa eller prata
får min själ att försvinna.

För du är den som ger mig styrka och mod
och säger till mig att jag ska kämpa.
Du får mig att hoppas,drömma
och din röst får mig att sväva på rosa moln.

Om du inte hör av dig innan du åker
så kommer jag det aldrig kunna förlåta.
Gör vad du vill,men inte detta
inte om du Älskar mig !




Fri vers av Manal
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-08-25 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal