Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår väl att jag undrar och funderar

Du förstår väl att jag undrar och funderar
hur ofta jag finns i dina tankar.
Och om du någonsin komemr mig glömma
eller knappt minnas mitt namn.

Du förstår väl att jag undrar och funderar
hur mycket du älskar mig.
Och hur mycket jag betyder för dig
och om du min röst älskar.

Du förstår väl att jag undrar och funderar
om du vet när du mig sårar.
För då brukar mitt hjärta blöda
och tårarna börja rinna.

Du förstår väl att jag undrar och funderar
varför du inte svarar på mina frågor.
Du sårar mig faktiskt då
för det betyder att du har något att dölja.




Fri vers av Manal
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-08-25 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal