Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaRdag

 

 

 

 

 

Jo, du förstår, jag har städat hela vardagsrummet

 

 

putsat alla fönstren och bytt gardiner

jag har lagat middag hängt upp tvätten och haft vänbesök

jag har möblerat om hela köket fast

inga sladdar var långa nog att passa kökslampan.

 

Jag har gått igenom alla lådor och hittat saker jag undrat över var de varit och en god parfym som hamnar på checklistan

 

Frida hade med sig den och jag har sopat och handtorkat golven men

 

det enda min fina som jag inte har gjort är

 

att gråta




Fri vers av Yrre VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-12 01:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underbar verklighets-skildring!
2014-04-12

  ULJO
Fin vardagstext som berör
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP