Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som älskar mig.

 

När du väl närmar

dig

och försöker

förklara din kärlek.

 

Så vågar jag inte

lyssna på dig

för jag vill inte

ta upp våra minnen.

 

Allt du säger mig

kanske du menar

men

egentligen hur ska jag veta.

 

Förlåt mig

jag vet att du

öppnar ditt hjärta

men jag är inte

beredd på att lyssna.

 




Fri vers av Manal
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-03-25 00:32



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
träffande text. som ett snabbklipp om kommunikation.
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal