Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liV

 

Jag minns det där enkla i livet

du vet, en extra stark skoknut

på gympadojjan eller hur enkelt

de var att skratta det skrattet som räckte

hela dagen och hur enkelt det var att somna

när man la huvudet på kudden om kvällarna.

 

Jag vet att jag la livet någonstans och jag

ska hitta det, ta upp det från bakfickan och släta ut det

sen så ska jag riva lappen och slänga den så att

tilliten aldrig aldrig går förlorad igen för

 

det där enkla i att leva

är för mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-22 14:41



Bookmark and Share


  ULJO
Väl formulerat
2014-04-25

  KYREUS of Sweden
Gillas stort!
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP