Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden och vi

 

Vår vänskap är djup
det är inte orden som fångar ögonblicket
i skira stråk mellan det sagda skälver vår sång

Vår närhet är mjuk
det är inte avståndet som avgör
outsagda orden skänker tillförsikt

Tilliten värmer
närheten omsluter 
rymden bär oss genom orden




 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-29 01:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Gillar den strama formen som understryker texten
2014-06-22

  Lena Själsöga Keijser
den vackra
andningen
2014-05-13

    Annika J
Fantastiskt om vänskapens väsen! Just det där som inte sägs men ändå hörs.Det är inte avståndet som avgör, ej heller tiden.Det till hälften sagda kan förstås av vänner.
2014-05-11

  Minkki VIP
instämmer med Fredrik P
2014-05-03

  © anakreon VIP
Sfärisk poesi!
Calle
2014-05-03

    ej medlem längre
Jag fastnade för din text, särskilt "i skira stråk mellan det sagda skälver vår sång", för just så är det som det kan kännas när det ÄR. Tack för en fin läsupplevelse!
2014-05-03

  limerick
Så fint!
2014-05-02

  Fredrik P. VIP
Bättre kärleksförklaring läser man sällan!
2014-04-29

  walborg
Varma tillitsfulla ord
2014-04-29

  Maria Sundelin VIP
Det är sann värme och trygghet
2014-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP