Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlamad

När ensamheten tvingar
blir saknaden över dig så stark
att det inte går att andas

Då finns ingen tröst eller hjälp
bara den svindlande tanken
om aldrig mer i livet

en ouppnåelig längtan




Fri vers av Cinemiracle
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-26 15:27



Bookmark and Share


  Rublev
Berör mig starkt.
Smärtsam sann insikt,
men kanske också renande...
Med värme
/Patrik
2006-03-28

  rebecca d VIP
ja, saknad, så stark, oåterkallelig...svårt. Kram!!
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle