Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusöppning

 

 

Beddarande och skimrande riktar ljuset in hela livets uppkomst

Lyfter mitt vakna sinne och jag ser något som jag aldrig sett förr

 

Ljuset revolutionerar boningar och får dess existenser att stråla

Pånyttfödelse och allt vibrerar av kraft och energi i belysningen

 

Jublande skönheter i längtans längtan i ögonblickens ögonblick

Kraften expanderar i tonviktens samling i förlossande ursprung

 

© Ann-Britt Berglund

14 maj 2014

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 369 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-14 10:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackert poetat om det livgivande ljuset!
2014-05-20

  anits VIP
En mycket vacker text om livet
och dess uppkomst.
2014-05-16

    ej medlem längre
Gott om livets uppkomst, som pågår hela tiden, överallt.
2014-05-15

  Stjärnöga
Vackert kraftfullt
skört men
brusande som
ett ljusets
vattenfall..
2014-05-15

  Palett
Vackert om insikt.
2014-05-14

    ej medlem längre
Hur nå ljuset å meningen? Hur få det att välla?
2014-05-14

  Lars Hedlin
Mycket fint
2014-05-14

    Mia Sedvall
Fint skrivet...:)
2014-05-14

  M M Mannheim VIP
En dikt som liksom flyger genom orden och når poesins höjder.
2014-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ljusets påverkan.
2014-05-14

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla ord
kramar
2014-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren