Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista raden är svår

 

I rader av tid, jag frestas att säga dagar, det är rester av tid snarare, i rader av tid har tankar fästs på ett mer eller mindre osorterat sätt. Som alltid skulle jag säga. Skillnaden är att de rannsakas hårdare. Vägs över silverbladet som tungan äger, allena. På något sätt finns där en inre domare, med både cape och pudrad peruk. Den domaren har varit strängare på senare tid, utrymmet för kräks och gyttja och allmänt nojs har inte funnits. Där ligger så många tankar ovärkta och oförlösta, men jag finner att jag har mjukheten och en sällsam visshet över det som ska komma att bli. Det finns en svaghet inom mig som jag börjar tro är det som tar mig genom. Det är svårt att säga högt, men jag viskar dig: ’jag tror jag tycker om mig, jag tror jag är en fin’.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-17 00:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande.
2014-05-21

  Yrre VIP
Skriver som ingen annan gör du, bra!!!!
2014-05-17

  Lars Hedlin
En insikt som ger tanken kraft
2014-05-17

    ej medlem längre
Det ska sjungas högt - alltid. Och inte bara tro. Det är Livets mening du har hittat här.
2014-05-17

  Sebastian Noll
Du. Jag tror du har rätt.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP