Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
år


I ett försök att sammanfatta

 

hur de vita blommorna sluter
sig för att dala, singla, falla

känna igen sitt hemma, där i den blick
du gav, herregud. kan den sista få bli den första.

en sällsam törst
stolthet vilar mjukt under ovisshet
och förväntan

jag är svag och kanske är det min största tillgång, den som tar mig genom, våga lita till. pendylen har stannat och jag vaknar fortfarande när den skulle slå på hel och halv. och är det då så att det år som var lät mig sova för att vakna ny där solen gör sig bekant med grönskan.

orkidén blir en påminnelse om
återvaknad

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-17 10:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra! Jag fångas upp av orden och tilltalas av:
jag är svag och kanske är det min största tillgång
Det behövde jag höra idag....jag tar det med mig!

2014-05-21

    Jag är fan större än Sartre
Väl utfört skapande!
2014-05-17

  Lars Hedlin
VAckert i ord och känsla
2014-05-17

  Nanna X
mycket fin, man svävar på en våg rakt igenom texten!
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP