Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krank

 

'

 

långsamt kamrat, långsamt
långsamt

 

viker skjorta från axel
skymtar band från den vita
hållaren
stryker lätt med finger över
läppen nosar buffar snuffrar
lätt bakåtlut skymtar bar
vårta
stryker lätt med fuktat
finger mellan gårdar

kom närmare mot mitt


knä fotblad mot lakan
höft dras magnetiskt
svank
stryker lätt handflata över  öppet
ansikte öppna ögon öppna

kom närmare mot

hand runt nacke

närmare med ditt

 

långsamt
kamrat

'

 

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-21 07:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-05-21

  lodjuret/seglare VIP
så sjukt fint
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP