Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggsång

 

Där radar svalkan sina spår i
en skugga för starka händer

De vrider tid över min kropp där
du lade dina nära
mitt ryggslut

 

'I en vansinnesdröm kysser du min
syster och två infiltratörer
saboterar mina möten och
ingen ryms i de bilar som ska ta
oss till presenterna och kalaset'

 

Jag stretar inte
jag frammanar inte
 

jag vet inte

 

Här sjunger koltrasten sin skuggsång han
med gul näbb och den
svarta kropp blänker tjock

Den följer sina streck den jag
kan endast se på
- lyssna

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-22 13:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om
2014-05-24

  Ulf D VIP
En text att associera kring och finna nya nyanser för varje gång jag läser den, en text med en speciell röst, att skriva att den är fin, bra är inte tillräckligt. Ja, jag gjorde ett försök.
2014-05-23

  Lars Hedlin
Texten bra skriven! längtans toner eller?
2014-05-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP