Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett lent

 

Där skuggar ögonen en rädsla för den stora ensamheten och ändå har jag aldrig varit så ensam som nu. Att ofri stå i väntan, fötter i dy, alldeles frivilligt.

Igår lät jag solen kyssa min nästipp.

Jag skyller väntan på höstens fall från klippkanten, de grenar som räddat mig förr drog jag med mig ner i botten av skrevan.

Idag sätter jag ner foten i det mjuka gräset och låter det kittla mig.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-05-25 17:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vacker och hoppfull
2014-05-28

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint!
2014-05-27

    ej medlem längre
vackert som fan rent ut sagt
2014-05-26

    ej medlem längre
"Igår lät jag solen kyssa min nästipp."
En seger.

"Idag sätter jag ner foten i det mjuka gräset och låter det kittla mig."
En andra seger.

Fortsätt så!
2014-05-26

    Jag är fan större än Sartre
Här fick du till poesi på hög nivå och då känns det. Vackert gjort!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP