Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglingar

 

 

Kan inte se mig mätt på dessa gåtfulla speglingar

Anar mig bort med ringarna på dess yta in i djupet

 

Snurrar, virvlar ned i en vacker nedåtgående spiral

Symfoni av ljud leder mig rakt upp till himlasfären

 

Tyngdlös svävar jag mittibland universums novor

Uppfattar med sinnena saker om mitt dolda jag

 

Dyker, flyter och gör kullebyttor av äkta kärlek

Blinkar och ser hänfört på allt som i en biofilm

 

Tidsperioden existerar inte i denna tidsrymd

Silverklockan plingar och jag begärs tillbaka

 

Åter ser jag mitt universum i dess speglingar

Fast nu via vattnet och dess ljuva trumvirvlar

 

© Ann-Britt Berglund

28 maj 2014

 

 




Fri vers av Ljusletaren
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-05-28 11:42



Bookmark and Share


  Sunlight
en resa i det inre
speglad av det yttre

allt i ett

Vackert!
2014-06-06

  Palett
Fin text !
2014-05-31

  anits VIP
Mycket fint skaldat.
2014-05-28

  Lars Hedlin
VAckert och fint
2014-05-28

  louisegirl
Fin bild och text..
Man kan urskilja mycket i universums magi..<3
2014-05-28

    ej medlem längre
Det är rogivande att sitta vid en sjö och se på vattnets rörelser.
2014-05-28

  Marita Ohlquist VIP
En bild kan skapa många tankar.
2014-05-28

    ej medlem längre
Stillhet för själen.
2014-05-28

  Lena Själsöga Keijser
meditation
2014-05-28

  Maria Sundelin VIP
Vatten är magiskt.
Kramar
2014-05-28

  M M Mannheim VIP
Fin universumiell dikt. Du är då verkligen en Spanare.
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren