Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara stund


När han i natt kysste min bara axel
och höll mig tätt intill sin kropp
vilade jag så gott i hans famn
Mitt hjärta bankade
Min fantasi skenade iväg
Väl i drömmarnas värld
var allting så underbart vackert
Som jag hade längtat
Av alla de platser som jag hade hunnit med att besöka
fanns där egentligen bara en plats där jag verkligen ville vara
Just i denna stund
när jag vilade så gott i hans famn
Här ville jag alltid vara




Fri vers av Charly
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-03-27 22:46



Bookmark and Share


  Propella
Åh! Myspys och värme och svindlande förälskelse och lugn - allt i en och samma text.
2006-04-03

  Laijza
Jubel! Denna är strålande underbar. Och jag bara ler...
2006-03-31

  Semir
en fantastisk känsla i din dikt=) tack för den!
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly