Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ySta

beröva mig intet 

som en träda på jorden

vill jag och ha tillväxt

med rösten, med orden

 

vill jag ock skörda

det som livet har sått

innan jag hos de gamla

till vila återgått

 

säg det frö som lever för dagen

som efter skördad frukt, inte vet

att livet är ett återlämnande, en gåva

en fortsättning i evighet.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP