Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beRedd

Läg inte himlen i försvar mot din stig

den har valt att bara finnas

den vill inte bara vara kött mot kropp

girigbuk att bara stinnas

 

Nej himlen är ett sprött broderi

en pensel, en myriad av nyanser

en början, ett slut, en morgon ny

en möjlighet till nya chanser

 

Slut fred, luta tröttkroppen din

mot det som i morgon gryr

välj stundvis vila till ditt men

var beredd på nya äventyr




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-02 23:17



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Fin-fint snidat!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP