Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böN

 

 

Välj mig

 

 

bara denna skogsväg bort

 

 

eller vind, om du så vill

 

 

kanske doften av en myr någonstans på avstånd men

 

 

välj mig

 

 

sekundtag kort

 

 

 

 

kanske tanke som tiger still

 

 

med nytt liv som en plafond men

 

välj mig




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-02 23:23



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fint, så mänskligt och så ärligt...
2014-07-03

  KYREUS of Sweden
Ärligt
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP