Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRenverk

 

 

Dagen falnar,

 

ljuset läggs

tillvara,

 

inuti mitt

 

 

så kan jag minnas timmar,

 

stunder

 

 

 

i allt

 

 

som

 

är

 

smitt.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-06 21:06



Bookmark and Share


  aol
En så fin berörande skrift
2014-07-07

  KYREUS of Sweden
Respect;
even to
yourself.
2014-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP