Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du är så utlämnande"

 

 

 

"De är ju så utlämnande"

 

 

 

 

Säger du till mig...

Nä, ingen vet att jag skriver

Svarar jag...

 

 

 

 

 

 

 

 

Men jag vet att du inte kan hålla dig

 

Från att röra vid bokstäverna
Och låta orden falla dig i smaken
Formuleras på dina läppar

 

 

 

 

 

Du läser för att se om jag tänker på dig
Just nu

 

 

I ensamma stunder
På din soffa

 

 

 

 

 

 

Om det är du och ingen annan
Som gör mig pirrig

 

 

 

 

Du läser för att ta reda på om mina känslor
Finns där för dig

 

 

 

 

 

Du vågar inte fråga rakt på
Du läser för att förstå

 

 

 

 

 

Vet du vad...?

 

 

 

 

 

Jag skulle inte vara så ärlig

 

 

 

 

 

Om jag inte visste...

 

 

 

 

 

 

 

att du läser

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-06 21:52



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vacker i sitt synes enkla..men med ett mycket mycket stort djup...Älskar det du diktat om..exakt så är det..
denna tar jag med mig in till mitt!
Tack!
2016-05-03

  Connie
Bara älskar: "Jag skulle inte vara så ärlig. Om jag inte visste att du läser".

Underbara rader!


2014-07-07

  Lars Hedlin
Gillas ;) Mycket bra!
2014-07-07

  Yrre VIP
Bra!!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP