Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-07-07


Du berör mig

 

 

 

Du drar med dina händer över mitt ansikte

 

 

Säger:

"Jag tycker om när du rycker till lite precis innan du ler"

 

 

 

"Hur menar du?"

 

 

 

 

 

Sedan gör jag det...

 

 

 

 

Ler

 

 

 

 

 

 

Och inser att du nyss berört mig

Precis på rätt sätt och på rätt

 

 

Ställe

 

 

 

 

 

 

 

Utan att förklara




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-07 11:15



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Ömsint. Och fantastiskt vackert.
2014-07-17

  Connie
Så underbart fin beskrivet om en känsla som berör!
2014-07-07

  Lars Hedlin
:) En underbar känsla!
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP