Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gul svavel lilja


sVavel

 

 

Jag har inga sånger osjungna i mitt bröst

bara de som ännu inte fötts

solen som när min törst

och de frågor som ännu inte stötts

 

Allt det gröna som finns på jorden

som ur skötet komna

är en länk till orden

och det nu de forma

 

Nej sångerna är utan ton ännu

men orden väntar dag

dess fyllnad är ett bara du

och dess liv mina andetag.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 22:02



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Underskön
småstor
enkel
- HET.
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP