Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sKog

 

 

Om man vill vara stilla

en sådan här sommardag

så ska man blunda med rumpan nedsatt i

närmaste skog, kläder för myggen

 

och sinnet öppet

 

under har sitt säte där.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 20:17



Bookmark and Share


  själensfrihet
Fin!!
Kram
2014-07-12

  KYREUS of Sweden
Jomenbjör(k)vist.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP