Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

norrLand & jag

 

 

Jag är ingen stad.

 

Jag är en byhåla någonstans i Norrlands inland.

avnött i mina konturer och

färgbelagd med Falu rödfärg

oborstad bro och skoteroverall om vintern

 

vedeldad och varm när jag är naken

Stor är jag över myrar och

jag har röst som når långt

 

mina ben har hjortornmyrar i sig och

evinneliga skoterspår

min ögon lyser gröna om sommaren och blå om vintrarna men

egentligen är de bruna

 

Jag vet inte om du har sett mig mig om du har det vet du

att inga rum finns att hyra

 

 

dom är gratis.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar skildring

"Mina ben har hjortronmyrar i sej"

Wow
2014-08-04

  själensfrihet
Så otroligt underbar dikt..
kram
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP