Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BlÅbär, Senryo

 

 

knappt tre andetag

 

så var blåbäret borta

njutningstid var kort

 




Bunden vers (Annat versmått) av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-19 21:01



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
som en snickers ungefär...
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP