Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKugga

 

 

 

 

Så förtvivlat nära

 

men orden studsar runt i mitt inre

och min röst bär inte känslan

allt annat stannar

 

vart jag frågar, vart

 

innan natten viker för dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP