Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kÄra

 

 

 

Nedslagen, kära

 

minst tre för barnen men

 

evigt

 

 

för oss




Fri vers av Yrre VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-23 23:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fint!
2014-07-24

  ULJO
Fint sagt
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP