Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ifrån.


ibland kommer människor
till mig.

de lägger sig som frömjöl på min gräsmatta
en del slinker in mellan tapeten och väggen
eller borrar sig ner som brev i min gröna postlåda
den som hänger på sniskan invid landsvägen

jag vill inget hellre än att förstå dem
kanske följa efter dem

men då slår det mig att jag inte kan gå längre.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-26 19:11



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
den grymma insikten...och mitt i sommarn också !!!
2014-07-28

  Ola Rydberg
Oj starkt lili starkt
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP