Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-07-27


"Du kommer att bli sårad"

 

 

Du är farlig mark för mig
Jag vet det...

 

Ändå trampar jag rakt in

 

 

 

 

 

Där

 

 

"Obehöriga äga ej tillträde"

 

 

 

 

Jag ber med nariga händer
Hungriga läppar att det är värt risken
Även om jag innerst inne vet
Att jag kommer att få torka mina tårar
Med armvecket på tröjan en vacker dag
Och sopa igen spåren
Som om ingenting har hänt i mitt liv

 

 

 

Ändå står jag här på två ben
Och allt och alla runt omkring mig ropar

 

 

 

"Reträtt!"

 

 

 

 "Reträtt!"

 

 

 

3000 skottsalvor ilar över fältet
Och jag går framåt marsch
För att nå punkten

 

 

 

Fastän jag vet att du kan hugga mig i ryggen
När helst du känner för det
Skjuta mig rakt i hjärtat
Eller mellan två ögon
Kyssa mig i nacken
Och viska: "Du kom trots allt"

 

 

Hur jag än gör kapitulerar jag

 

 

 

 

 

 

 

På knä

 

 

Inför dina ögon

 

 

 

 

 

 

Dubba mig till din om du bara törs

 

 

Ha mig vid och på din sida




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-31 12:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så jäkla bra ;)
2014-08-04

  Angel of love
Fantastisk text, bokmärker.
2014-08-01

  Connie
Galet bra, du är bäst!
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP