Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en utkant av Kabul (Gud, en dag ska du ångra)







under den torraste av jordar
väller en fukt, svalkar en skugga
smyger en död

bara den som törstat, som längtat, bara den som begravt,
ett barn, en moder, sig själv, en själ, bara den som längtat,
som hoppats,
som hoppat och brustit, bara den


gråt broder, i mitt hår
jag ska hålla dina tankar om du tappar dem
jag ska kyssa dina fingrar om de krampar, jag ska ställa mig framför,
om jag vet var du finns, gråt broder, i mitt hår








i en spricka kan du ligga, samma spricka där du dog
och jag ska lägga blomman från fältet på din panna





















Fri vers av lyckeli
Läst 544 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2014-07-28 17:05



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En stark läsupplevelse. Tack.
2014-10-13

  limerick VIP
Så oerhört vackert!
2014-09-04

  madinsane
enormt vackert. och enormt. och vackert.
2014-08-09

  Peter Olausson VIP
vackert frmulerat om en grym värld
2014-07-30

  Ola Rydberg
Ja håller med stort omvälvande och berörande
2014-07-30

  Lärling
Mycket, mycket fint!
2014-07-29

  Yrre VIP
Stort och berörande, härligt att du är här igen!

2014-07-29

    Lars Gullberg
Flygplatsen/Lars Gullberg

bara så du vet

kul att läsa dej igen
2014-07-29

    Lars Gullberg
En fantastiskt vacker text.



livsavgörande

bortom allt


2014-07-29

    tehdog
helvetes jävlar vilken text. ursäkta språket.
2014-07-29

  Peter Stjerngrim VIP
En i inte ovanlig ordning suveränt stark och berörande text som når ända fram ...
Om än din närvaro är sällsynt numer
och jag skulle vilja få läsa lite oftare
och så mycket mer av dig ...

Hoppas tillvaron är snäll med dig
och att det inte blott är sorg som fyller dina sinnen utan kanske mer av att du får möjlighet att njuta sommaren och det liv den bjuder på ...
2014-07-28

  Lena Själsöga Keijser
Tack
Vackra
att
du nedtecknar
liv
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli